Necatibey İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında, dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.

Misyon: Öğrenciyi; toplum içindeki rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen,iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirerek, onları hayata ve bir üst öğrenime hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:15/14:45
Isınma: Doğalgaz kombi
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz taşıma merkezi okuldur. Mahmudiye ilçesinde, okulu olmayan köylerin öğrencileri taşımalı eğitim kapsamında okulumuzda eğitim görmektedir. Bu öğrencilere ücretsiz olarak servis ve öğle yemeği imkanı sunulmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Bünyesinde anasınıfı bulunan Okulumuzun 178 öğrencisi bulunmaktadır.

WEB - https://mahmudiyenecatibeyio.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAHALLE ESKİŞEHİR CADDESİ NO 189 MAHMUDİYE / ESKİŞEHİR

Yerleşim Yeri - Yeni Mahalle Eskişehir Caddesi No:189 Mahmudiye Eskişehir 26800

Adres - YENİ MAHALLE ESKİŞEHİR CADDESİ NO 189 MAHMUDİYE / ESKİŞEHİR

Ulaşım Eskişehir otogarından kalkan Çifteler ve Mahmudiye minibüsleri ile okulumuza ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklığı 50 km olup Okulumuz İlçe merkezindedir.